25.8 C
Дубай
понеделник, май 20, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Arabian Travel Market 2024

  Arabian Travel Market 2024 се превърна във водещо глобално събитие, което дава възможност за растеж на туристическата индустрия. В свят, в който пътуването надхвърля границите и очакват възможности за бизнес, има място, където се обединяват глобални визионери за пътуване и туризъм.

  Платформа, в която свободното време се слива безпроблемно с бизнеса, MICE & луксозните пътувания и световните лидери усещат бъдещето.

  Arabian Travel Market 2024: Фокус върху предприемачеството

  Всяка година Arabian Travel Market поставя акцент върху конкретни аспекти на пътуването, които ще бъдат от основно значение за определяне на посоката, в която индустрията ще поеме напред. Основната тема за Arabian Travel Market 2024 г. ще бъде „Овластяване на иновациите – трансформиране на пътуването чрез предприемачество“, където ще проучим как ще се развият иновативните тенденции за устойчиво пътуване и ще идентифицираме стратегии за растеж в конкретни ключови вертикални сектори.

  Arabian Travel Market 2024 ще се впусне в трансформиращо пътуване през тази тема. В основата на тази трансформация лежи безпроблемната интеграция на иновациите и предприемачеството, служейки като мощни катализатори за стимулиране на новаторски инициативи за нулеви нетни емисии, нисковъглеродни решения и устойчиви инвестиции в туристическата индустрия.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com