22 C
Дубай
четвъртък, април 18, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Happy Emirati Women’s Day 🇦🇪

  Честит „Ден на жените в Обединените Арабски Емирства. В този ден в ОАЕ подчертават вдъхновяващите постижения и истории на жени от ОАЕ в цялата страна. Жените от Емирствата се превърнаха в страхотни лидери, вземайки решения, които оформят преживяванията на безброй пътници по света.

  Запознайте се с Айша Хюсеин, мениджър за връзки с гостите в Al Seef Heritage, Curio Collection by Hilton в стария Дубай, която е пример за тази комбинация от традиция и модерност. Тя е взела детските си спомени за топло емиратско гостоприемство – където всеки гост е бил третиран като семейство – и ги е вляла в духа на своята работа.

  В резултат на това гостите си тръгват с истории за дълбоки културни връзки, всичко това благодарение на визията на жената от Emirati.

  Жените от емирствата също проучват различни роли – било то като готвачи, куриращи автентична кухня от емирствата, организатори на събития, проектиращи изживявания по поръчка, или експерти по устойчивост, гарантиращи екологично чисти операции. Те разбиват стереотипите, позиция по позиция.

  Подобно на жените по света, жените от Емирствата в хотелиерството често жонглират с множество роли, от професионалисти до болногледачи, и се сблъскват с културни и обществени очаквания. И все пак тяхната издръжливост, всеотдайност и страст са доказали, че могат да превъзхождат във всяка област, която погледнат.

  Това е за Жените от ОАЕ, които правят вълни с гостоприемство, и за всички жени от ОАЕ, които преместват граници и оформят бъдещето на нашата нация.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com