25.8 C
Дубай
понеделник, май 20, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Volt Premium Taxi – таксиметрова услуга от ново поколение

  Volt Premium Taxi е най-новата и същевременно първата луксозна услуга в България сред таксиметровите услуги. Volt предлага изключителна премиум услуга за бизнес клиенти и всеки, който желае VIP обслужване по време на пътуването си, като процесът започва още с поръчката!

  Създадена по идея на предприемачите Огнян Попов и Юлиян Мавродиев, тази луксозна таксиметрова компания ще промени начина, по който се придвижваме из столицата на България.

  Огнян Попов Volt Taxi
  Снимка: УниКредит

  Сред хората, които са част от Съвета на директорите на „Такси Волт“ АД, са Велизар Величков (предприемач, който стои зад проектите Grabo.bg, Trendo.bg, Opoznai.bg), Пресиян Каракостов (създател на PhoneArena), както и бившият народен представител от „Продължаваме промяната“ – Виктор Насър.

  ВИДЕО МАТЕРИАЛ С ТЕСТ НА VOLT TAXI

  Дневната тарифа на Volt Premium Taxi е 1.83 лв. за километър пробег при максимална разрешена на територията на София от 2.05 лв. Нощната тарифа на компанията е 2.10 лв. за километър при максимално разрешени 2.51 лв.

  Volt Premium Taxi – такси от ново поколение

  Със своя флот от висококласни автомобили, професионални шофьори и безупречно обслужване, Volt Premium Taxi ще отведе пътниците до местоназначенията им по бърз, удобен и изискан начин. Това е идеалното решение и за компании, които ценят комфорта и престижа.

  Volt Taxi

  Повече подробности за иновативните услуги на Volt Premium Taxi в София ще намерите на официалния им сайт www.TaxiVolt.bg

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com