22 C
Дубай
четвъртък, април 18, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Как да получите мобилна SIM карта за туристи в Дубай

  Независимо дали искате да споделяте снимките си от Дубай в движение, да използвате приложения за навикване на превоз или да обиколите града с помощта на онлайн карти, поддържането на връзка по време на почивка е приоритет.

  Разберете как да поддържате връзка, докато сте на почивка в града, бързо и лесно!

  Докато безплатен Wi-Fi е наличен в повечето хотели в Дубай и в много обществени зони и туристически атракции! Все пак може да искате да получите SIM карта за мобилния си телефон, за да можете да се насладите на непрекъснат достъп до интернет.

  Таксите за международен роуминг извън Европа могат да се натрупат бързо. Така че местната туристическа SIM карта в Дубай е по-добра за извършване и получаване на обаждания от семейството и приятели. Когато се обаждате, за да правите резервации в ресторант или да планирате обиколки.

  Къде можете да получите SIM карта в Дубай?

  Получаването на SIM карта в Дубай е бърз и лесен процес. Туристи на възраст над 18 години могат да получат безплатна туристическа SIM карта от телекомуникационен оператор du, когато преминават през имиграцията на международното летище в Дубай.

  Сим карта

  Тези с транзитна виза, виза за посещение или виза при пристигане и гражданите на GCC могат да се възползват от тази оферта и да получат 1 GB безплатни мобилни данни, валидни за 24 часа.

  След това пътниците могат да заредят в павилион в зоната за пристигащи на летището, DU APP или в Dubai Duty Free.

  Други местни оператори – Etisalat и Virgin – също имат павилиони на летището, предлагащи предплатени SIM карти, специално пригодени за туристи и пътуващи по работа с различни опции и оферти за пакети глас, данни и текст.

  Можете също така да получите SIM карта в града от големи търговски центрове като Dubai Mall и Mall of the Emirates. Както и от магазин на вашия мобилен портал в града.

  Мнения за туристическа сим карта du

  Безкрайните атракции, забележителната архитектура и възможностите за пазаруване от световна класа правят Дубай една от най-вълнуващите туристически дестинации в света, а със SIM карта за посетители можете да се насладите на всичко това за по-малко.

  Мобилното приложение ALSAADA е карта за лоялност, която ви позволява да се насладите на специални отстъпки и оферти в най-добрите хотели, ресторанти и места за забавление в града. Ще намерите QR кода ALSAADA на гърба на вашата туристическа SIM карта или в Google Play и Apple App Store. Просто изтеглете приложението и въведете номера на паспорта си, за да започнете да се наслаждавате на всичко, което градът може да предложи, от престой с отстъпка в W Dubai – The Palm на Palm Jumeirah до сделки в някои от най-добрите ресторанти в града.

  Колко време са валидни SIM картите за туристи?

  Туристическите SIM карти имат различни периоди на валидност. Например, картите от du са валидни за 90 дни (или докато напуснете страната, ако е по-кратък от този период). Etisalat предлага 28-дневна или 10-дневна опция, а плановете на Virgin Mobile са налични за седем, 10 или 15 дни.

  sim card du

  Всички телефонни планове могат лесно да се подновяват и закупуват като пакети за глас и данни, планове за разплащане или предплатени карти за презареждане. Когато осъществявате разговори, не забравяйте, че мобилните телефонни номера в ОАЕ са с дължина 10 цифри и кодът на държавата е +971. Така че, за да се обадите на мобилния си телефон в ОАЕ от чужбина, обаждащите се ще трябва да наберат 00971 и след това вашия номер.

  Не забравяйте, че трябва да сте навършили 18 години, за да регистрирате вашата SIM карта, което изисква вашия паспорт или лична карта заедно с вашата валидна туристическа виза за Обединените Арабски Емирства.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com