22 C
Дубай
четвъртък, април 18, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Днес от 13.28 ч. по TV Kanal 3 „В сърцето на Al Fahidi“, Дубай

  Днес в 13.28 часа българско време (14.28 Арабско време) рубриката „Създатели на надежда“ по TV Kanal 3 ще ви пренесе в сърцето на Ал Фахиди. Или с други думи казано в „Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум Център за културно разбирателство“ в стария град на Дубай.

  Гледайте на 31.03.2024 от 13.28 часа Българско време (14.28 часа Арабско време)

  ЗАПИС ОТ ПРЕДАВАНЕТО

  With its motto Open Doors, Open Minds, all questions – no matter how sensitive – are welcome and answered.

  Обединените арабски емирства са дом на семейства от цял свят, всяко със своя собствена култура. Експатите и гражданите на ОАЕ са съседи; но могат да бъдат и непознати. Негово височество шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, вицепрезидент и министър-председател на ОАЕ и владетел на Дубай, видя необходимостта да достигне и да образова емигрантите в традициите и обичаите на ОАЕ.

  Al Fahidi Dubai

  Неговата визия доведе до създаването на Центъра за културно разбирателство на Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум (SMCCU) през 1998 г. През 2015 г. SMCCU беше удостоен с честта да стане член на Глобалните инициативи на Шейх Мохамед бин Рашид и продължава да бъде мост между много различни националности, живеещи, работещи и посещаващи ОАЕ чрез техните наградени програми.

  Повече информация за „Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум Център за културно разбирателство“ ще намерите в официалната страница на центъра на следния линк: https://www.cultures.ae

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com