24.8 C
Дубай
четвъртък, април 18, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Не пропускайте стария град на Дубай и потърсете Самех Гомаа

  Стария град на Дубай е истинска Арабска приказка, и ако желаете да се потопите в корените на ОАЕ! Тогава не пропускайте тази част на града. Но за да научите подробности, за това приказно място, екипът на Dubai.bg ви препоръчваме да намерите човекът на име Sameh Gomaa в хотел „Al Seef Heritage, Curio Collection by Hilton“.

  sameh gomaa е важна част от огъня, който поддържа легендата за Al Seef Heritage жива в Дубай.

  Благодарение на Sameh Gomaa ще научите интересни неща за стария град на Дубай

  И разбира се за единствения по рода си хотел в Дубай – Al Seef Heritage Dubai, Curio Collection by Hilton.

  Искрената усмивка на Самех Гомаа, позитивното отношение и изобилната му енергия го правят запомнящ се. Той разказва истории, които оживяват пред очите и вдъхват вяра.

  ВИДЕО МАТЕРИАЛ

  За онези пътешественици, които търсят автентичността на Емирството, хотел Al Seef Heritage е идеалното място да открият корените на Дубай. Разположен в емблематичния исторически квартал Ал Сееф и с изглед към Дубай Крийк – древно пристанище, където търговците някога са донасяли търговията и приказките за приключения на брега – хотелът осигурява обогатяващо потапяне в културните чудеса на Дубай.

  Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton – перфектното място за престой в Дубай! Разположен идеално в квартал Bur Dubai, този хотел е само на няколко километра от някои от най-известните забележителности на града.

  На разстояние от 6 километра ще откриете Световния търговски център на Дубай, а на 9 километра – търговски център City Walk Mall. Ако сте любители на шопинга, само на 10 километра разстояние се намира Dubai Mall – един от най-големите търговски комплекси в света!

  Гостоприемната рецепция на хотела работи денонощно и с удоволствие ще ви помогне по време на престоя ви. Има ресторант, където можете да се насладите на изискани ястия и безплатен WiFi за да бъдете винаги свързани с интернет.

  Не пропускайте шанса да опознаете стария град на Дубай и да се настаните удобно в Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com