34 C
Дубай
сряда, юли 24, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Фитнес треньорът Мартин Гергов тръгва с велосипед до Дубай

  Здравейте, приятели на приключенията! Имаме вълнуваща новина за вас! Нашият държавен рекордьор по силов трибой и фитнес треньор – Мартин Гергов, ще тръгне на невероятно пътешествие с велосипед от България до Дубай! Но това не е всичко – той ще направи този преход, за да отбележи старта на „Hope Makers Bulgaria“!

  Само представете си – Мартин ще измине цели 5000 километра, преминавайки през Турция, Ирак, Кувейт, Катар и Обединените Арабски Емирства.

  Това е истинско предизвикателство за него, но с усмивка на лицето и много дух на приключение, Мартин е готов да покори тези далечни земи.

  Тази невероятна експедиция не само ще бъде изпълнена със спортни постижения от страна на Мартин, но също така има за цел да подкрепя „Hope Makers Bulgaria“. Този благотворителен проект има за цел да помогне на хора, които се нуждаят от нашата подкрепа и вяра в по-доброто бъдеще.

  Мартин Гергов ни показва как спортът може да бъде използван като инструмент за промяна и вдъхновение. Той не само ще премине през различни страни и култури, но също така ще сподели своята страст и мисия за постигането на по-доброто.

  Нека да подкрепим Мартин в това епично приключение с трекинг велосипед! Следете го и го подкрепете, докато той показва своята сила, устрем и ангажимент. Нека бъдем част от неговото пътуване от България до Дубай – един жизнерадостен фитнес треньор, който прави разлика в света!

  Очаквайте още новини и актуализации за Мартин Гергов и „Hope Makers Bulgaria“!

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com