25.8 C
Дубай
понеделник, май 20, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Al Ansari Exchange дарява 5.000.000 AED за Mothers’ Endowment

  Ansari Exchange дарява 5 милиона AED за #وقف_الأم кампания в чест на всички майки „Mothers’ Endowment“ и подкрепа на устойчивото образование на милиони хора по целия свят.

  Кампанията Mothers’ Endowment в чест на майките чрез създаване на дарителски фонд на стойност 1 милиард AED за подкрепа на образованието в световен мащаб беше стартирана от Негово Височество Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, вицепрезидент и министър-председател на ОАЕ и владетел на Дубай, по традиция за обявяване на благотворителни и хуманитарни инициативи, съвпадащи със свещения месец Рамазан.

  Дайте на майка си постоянна благотворителност и непрекъсната награда. Вярваш ли за майка си чрез http://MothersFund.ae

  Кампанията, стартирана под егидата на Мохамед бин Рашид Ал Мактум Глобални инициативи, има за цел да почете майките и да затвърди водещата хуманитарна роля на страната.

  Кампанията Mothers’ Endowment има за цел да събере 1 милиард AED…

  за да помогне за овластяване на населението в неравностойно положение по света, да подкрепи тяхното образование и да стимулира приноса им към техните общности.

  Кампанията Mothers’ Endowment отразява стратегията на ОАЕ за благотворителни и хуманитарни усилия и утвърденото убеждение на ръководството, че човешкото развитие и овластяването на общността представляват пътя към положителна промяна, която е от полза за човечеството.

  Кампанията също така отразява визията на ОАЕ за устойчива благотворителна дейност и ролята им за овластяване на хората, което в крайна сметка допринася за изграждането и развитието на общности, като същевременно гарантира устойчивост и по-широк обхват на дарителството.

  Кампанията Mothers’ Endowment въплъщава реалистичното убеждение на ОАЕ, че надеждите и стремежите на населението в неравностойно положение трябва да бъдат адресирани по начини, които надхвърлят задоволяването на традиционните основни нужди от храна, подслон и лекарства, за да обхванат образованието като необходимост от еднаква важност; ключов стълб на стабилността на общността и гарантирана инвестиция в бъдещето.

  Цели

  • Да почетем майките, като позволим на хората да даряват от тяхно име на Фондацията на майките.
  • Устойчиво подпомагане на общности и лица в неравностойно положение чрез подкрепа на образованието, което им предлага устойчив шанс да подобрят качеството си на живот, да подобрят стабилността и да ги подготвят за настоящия и бъдещ пазар на труда.
  • Да популяризира ценностите на почитането на родителите, добротата, състраданието и солидарността между членовете на общността.
  • За по-нататъшно утвърждаване на благородните ценности, с които ОАЕ са известни, включително дарителство, щедрост, човешка солидарност и активно участие в благотворителни кампании.
  • Да се развие концепцията за благотворителни дарения, като се съсредоточи върху овластяването на необлагодетелстваните общности и индивиди чрез образование и изграждане на умения.
  • Да създадем широко разпространено социално движение в подкрепа на кампанията на Mothers’ Endowment и да допринесем за нейната цел да осигури образование на милиони по света.
  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com