34 C
Дубай
сряда, юли 24, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Открийте духа на пустинята в Арабия с Qasr Al Sarab Anantara

  В покрайнините на Абу Даби на път за Дубай надделява най-голямата пясъчна пустиня в света – Празният квартал. Qasr Al Sarab от Anantara се издига от цветни дюни като мираж, приканвайки приключение в най-луксозните стилове. Прекосете пустинята Rub’ al Khali с . Вечеряйте под пустинното небе. Отпуснете се с хамам и ритуали от пустинна роза в този релаксиращ курорт разположен сред пустинята.

  Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara се намира в покрайнините на Абу Даби, близо до Лива. Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara е на 2,5 часа път с кола от град Абу Даби и на 3,5 часа път с кола от Дубай.

  Пустинният хотелски комплекс Anantara Spa е светилище…

  Разположено в курорта с разнообразие от луксозни услуги, включително пет стаи за процедури, марокански хамам, джакузита, парни бани, зона за релакс и др. Курортът разполага и със собствен уелнес и медитативен център.

  ГЛЕДАЙ ВИДЕО ЗА ТОЗИ ХОТЕЛ

  Курортът разполага с пет ресторанта и барове. Ал Уаха, Сухаил, Гадир, Ал Лиуан и Ал Фалай. Има и три заведения за хранене, които са Dining by Design, Spice Spoons и Desert Barbeque.

  Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara предлага множество дейности на разположение на гостите, включително преходи с камили, разходки в пустинята, колоездене, стрелба с лък и др.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com