34 C
Дубай
сряда, юли 24, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Human Centric Urban Innovations – следващото поколение градове

  Human Centric Urban Innovations (Човешки ориентирани градски иновации) ще вдъхнови всеки, който се интересува от градското планиране, да преосмисли подходa към проектирането на нови градове, като същевременно регенерира съществуващата застроена среда.

  Human Centric Urban Innovations от Baharash Bagherian, предоставя уникални планове за следващото поколение устойчиви градове, както и видовете активи и инфраструктури, необходими за създаването на такива градове, ориентирани към човека. Книгата също така илюстрира иновациите в градското планиране, за да създаде общности, както и активи, които позволяват на хората, планетата и печалбата да процъфтяват в баланс.

  Human Centric Urban Innovations се фокусира върху холистичен подход към урбанизма, за да създаде следващото поколение устойчиви градове.

  Дизайните, показани в тази книга, прегръщат иновациите като гръбнак, за да създадат промяна на парадигмата в планирането на такива градове. Казусите от URB предлагат поглед към това как могат да изглеждат и да се чувстват градовете, ориентирани към човека.

  Human Centric Urban Innovations

  Human Centric Urban Innovations се фокусира върху холистичен подход към урбанизма, за да създаде следващото поколение устойчиви градове. Дизайните, показани в тази книга, прегръщат иновациите като гръбнак, за да създадат промяна на парадигмата в планирането на такива градове.

  Казусите от URB предлагат поглед към това как могат да изглеждат и да се чувстват градовете, ориентирани към човека. В крайна сметка книгата има за цел да вдъхнови другите да бъдат промяната, от която светът толкова отчаяно се нуждае. И по-важното, да вдъхнови следващото поколение да преосмисли нашия подход към градското планиране.

  Авторът Baharash Bagherian | LinkedIn споделя: Писането на тази книга по тема, за която съм дълбоко страстен и на която съм посветил цялата си кариера, беше водено от основна цел – да вдъхновим другите да бъдат промяната, от която светът толкова отчаяно се нуждае. И по-важното, да вдъхновим следващото поколение да преосмисли нашия подход към градското планиране.

  Година на публикуване на книгата: 2023 Автор: Бахараш Багериан. Твърди корици: 293 страници.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com