24.8 C
Дубай
четвъртък, април 18, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Dubai Fitness Challenge е ежегоден празник на фитнеса

  Инициатива на Негово Височество шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум, престолонаследник на Дубай и председател на Изпълнителния съвет на Дубай, Dubai Fitness Challenge поставя проста цел: включете 30 минути активност всеки ден в продължение на 30 дни.

  Стартирала през 2017 г., целта на Dubai Fitness Challenge е да вдъхнови всички да създадат фокусирано върху фитнеса мислене и да търсят здравословен, активен начин на живот. И повече от 2,2 милиона участници и фитнес треньори са се ангажирали с това вдъхновение, за да работят за подобряване на своята физическа форма и начин на живот.

  Dubai Fitness Challenge ще се проведе от 28 октомври до 26 ноември 2023 г.

  Dubai Fitness Challenge ще се проведе от 28 октомври до 26 ноември 2023 г. – с най-голямото колоездачно събитие в града, Dubai Ride, на 12 ноември, и Dubai Run, най-голямото забавно бягане в света, на 26 ноември. За повече информация следете официалния сайт на DFC: www.dubaifitnesschallenge.com

  С едномесечен календар с безплатни тренировки, вълнуващи фитнес събития и забавления, ориентирани към уелнеса, има много вдъхновение, за да поддържате Дубай в движение. DFC не само култивира нагласи, фокусирани върху фитнеса, но също така вдъхновява жителите на Дубай да работят за постигане на дългосрочна цел за поддържане на по-здравословен и активен начин на живот.

  Dubai Fitness Challenge

  Където и да сте и където и да отидете, фитнесът е на една ръка разстояние. През цялата година можете да намерите огромно разнообразие от места в града, където да тренирате безплатно.

  „Дубай е град, който признава значението на физическото, психическото и социалното благополучие!

  „Дубай е град, който признава значението на физическото, психическото и социалното благополучие и постоянно се стреми да предостави на всеки възможности за активен начин на живот. Всичко, което е необходимо, за да успеете, е непоколебимо обещание да се насладите на 30 минути активност в продължение на 30 дни.

  Предизвиквам всеки един от вас да прегърне вашето фитнес пътуване и да направи разликата в живота си. Нека заедно направим ОАЕ най-активната страна в света.“ – Негово височество шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид Ал Мактум, престолонаследник на Дубай и председател на Изпълнителния съвет на Дубай.

  Фитнес в Дубай

  Онлайн порталът Find Your 30 ви позволява да научите за фитнеса и да следвате виртуални тренировки от комфорта на вашия дом. Така че, независимо дали бягате, яздите, разтягате или повдигате, ще намерите много дейности на удобни места.

  Разгледайте събитията, които не можете да пропуснете на DubaiFitnessChallenge.com

  По време на едномесечния фестивал посетители и жители от всички възрасти могат да се насладят на набор от невероятни дейности, от видео тренировки до забележителни събития из града. Очаквайте уникални и вълнуващи фитнес дейности и събития през 2023 г.

  Треньори от световна класа ще предоставят задълбочени съвети и обучение, за да ви помогнат безопасно да се подготвите за някои вълнуващи дейности.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com