34 C
Дубай
сряда, юли 24, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  The 2023 Climate Change Conference (COP 28) UAE 🇦🇪✨

  Когато ОАЕ се ангажираха да бъдат домакини на COP28, ние обещахме да обединим света, за да се справим с общите предизвикателства, пред които е изправено човечеството.

  На Световната среща на върха по въпросите на климата COP28 имах честта да обявя създаването на фонд от 30 милиарда щатски долара, който ще насърчи трансформативните международни партньорства за постигане на глобални решения в областта на климата, които обещават по-добро бъдеще за всички.

  Този фонд е специално създаден, за да преодолее разликата във финансирането на борбата с изменението на климата, като гарантира наличност, достъпност и достъпност в мащаб, като същевременно стимулира набирането и инвестирането на 250 милиарда щатски долара до 2030 г.

  Само чрез комбиниране на нашите ресурси, опит и решителност можем да постигнем ефективни действия в областта на климата по начин, който отговаря на стремежите и нуждите на всички общности. Международното сътрудничество е от съществено значение, тъй като работим в единство за справедливи, балансирани и справедливи резултати, които ще ускорят прехода на света към устойчив растеж с ниски емисии за следващите поколения.

  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com