22 C
Дубай
четвъртък, април 18, 2024
spot_img
More

  Най-новото

  Шейх Мохамед бин Рашид обяви завръщането на Arab Hope Makers

  Шейх Мохамед бин Рашид, вицепрезидент и владетел на Дубай, обяви в понеделник (12 юни 2023) завръщането на Arab Hope Makers, голяма инициатива, която хвърля светлина върху хуманитаризма и филантропията в региона.

  В съобщение, споделено в социалните медии, шейх Мохамед говори за важността на признаването на усилията на „хиляди създатели на надежда“, целящи да направят промяна в целия регион и извън него.

  „Днес отбелязваме старта на четвъртото издание на Hope Makers“, написа шейх Мохамед в Twitter. Ние разширяваме нашето търсене до всички сегменти на обществото, като се стремим да отпразнуваме тези вдъхновяващи личности, да се радваме на техните начинания и да подчертаем техните забележителни постижения.

  Всеки, който разпознава добротата в себе си, се насърчава да се самономинира или номинира други чрез нашия уебсайт.“ Надеждата олицетворява силата, задвижва промяната и държи ключа към подмладяването“, пише шейх Мохамед.

  Надеждата представлява очакване на бъдещето, непрекъснат акт на даване, възползване от възможности и безкраен извор на човешка доброта.

  „Ние активно търсим хора, които въплъщават надеждата и допринасят за нейното култивиране, за да почетем и покажем тяхната образцова роля в нашите общности.

  „Докато разговорите често могат да се въртят около конфликти, отчаяние, песимизъм и негативизъм в нашия регион, ние даваме приоритет на дискусиите за надеждата, актовете на доброта и положителните трансформации в нашите общества. Безброй подбудители на надежда могат да бъдат намерени във всеки град и село.“

  Повече от 92 000 участници от 38 държави кандидатстваха за програмата за 2020 г., като финалната церемония се проведе в дубайската Coca-Cola Arena. Хората могат да кандидатстват за тазгодишната награда, като посетят https://arabhopemakers.com

  Източник: www.thenationalnews.com
  Booking.com

  Latest Posts

  Коли под наем в Дубай

  spot_imgspot_img

  виж също

  Booking.com